14:45

Referat: Södra Skärgårdens IK - Solängens BK

Årets andra 11-manna match spelades borta mot Södra Skärgården på Donsö. Väderleksrapporten stämde ganska bra med 2 minusgrader och en vind på 10 meter per sekund, frågan var om man kunde spela utomhus eller om vi skulle spela inomhus i deras fina nya inomhushall.

Vi tog båten från saltholmen iklädda vinterkläder och det blev match utmomhus då planen låg skyddat!
Vi spelade väldigt bra i första perioden och skapade massor av chanser. Det är inlägg från kanterna, flera frilägen, distansskott mm men bollen ville verkligen inte in vilket var frusterande för oss alla. Södra Skärgården mål tillkommer på en kontring och ställningen i paus var därmed 1-0. Frustrerade killar i peridedpausen. Andra perioden ser i stort sett ut som första. Vi skapar mängder med lägen och får en omställning mot oss och ligger under med 2-0 inför sista. Vi spelar bra men bollen vill inte in och killarna är fortsatt väldigt frustrerade. I sista halvleken fortsätter vi trycka på och får äntligen in 2-1 och Sedan 2-2. Sista 10 minutrarna fortsätter vi att skapa mängder med chanser.
Vi tar med oss att vi spelar bra idag och att vi fortsätter försöka hela matchen igenom. Nästa matcher är 24 feb på förbovallen.